Bruiloft

Een bijzondere gebeurtenis, een mooie dag… Of het nu gaat om de inzet van een trouwauto (evt. inclusief chauffeur) of om het vervoeren van uw familie en/of genodigden gedurende de hele dag of na afloop van het feest. Wij kunnen er mede voor zorgen dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.
lees meer
Flexitax
 
De Opstapper
 
Hebt u een feestje of een leuk uitje?
 
 
Trouwvervoer
Wanneer u voor de mooiste dag van uw leven op zoek bent naar een luxe trouwauto dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij beschikken over voertuigen, zoals Audi en Mercedes, in verschillende kleuren die u met of zonder chauffeur voor een dag kunt huren. Ook verzorgt ons bedrijf vaak het vervoer van genodigden van en naar de bruiloft. Hierdoor kunt u genieten van een onbezorgde huwelijksdag. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw gasten weer veilig thuis komen.

Bruiloft
Een bijzondere gebeurtenis, een mooie dag… Of het nu gaat om de inzet van een trouwauto (evt. inclusief chauffeur) of om het vervoeren van uw familie en/of genodigden, Taxi Waaksma draagt persoonlijke zorg voor het vervoer. Reeds diverse malen kozen bruidsparen ervoor om een trouwauto te huren via ons bedrijf. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw genodigden vanaf thuis op te halen en richting uw trouwlocatie te brengen. De achterliggende reden van deze service ligt in het feit dat velen op deze heugelijke dag onder het genot van een alcoholische versnapering liever niet zelf rijden. Logisch, u trouwt tenslotte niet iedere dag. Voor het vervoer van uw genodigden geldt uiteraard dat wij hen met personenauto, personenbusje, of desgewenst met luxe touringcar kunnen halen en brengen naar de locatie van uw keuze.