Bruiloft

Een bijzondere gebeurtenis, een mooie dag… Of het nu gaat om de inzet van een trouwauto (evt. inclusief chauffeur) of om het vervoeren van uw familie en/of genodigden gedurende de hele dag of na afloop van het feest. Wij kunnen er mede voor zorgen dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.
lees meer
Flexitax
 
Hebt u een feestje of een leuk uitje?
 
Autoverhuur
 
 
Vrachtwagentje

Deze  tak van ons bedrijf helpt u met het oplossen van tijdelijke vervoersproblemen.

Autoverhuur

Met vakantie, een uitje, een zakelijke auto? Wanneer u een auto nodig hebt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende merken en types personenauto’s.

Groepsvervoer

Onze personenbussen worden veel verhuurd aan instellingen en sportclubs, maar ook voor het vervoer bij een avondje stappen of om familie of vrienden naar Schiphol te brengen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Voor praktisch elk mobiliteitsprobleem hebben wij een passende oplossing. 

Transport of verhuizing? 

Voor het vervoeren van een kleine lading (witgoed, een meubelstuk) of een grotere lading, en misschien zelfs uw verhuizing kunt u bij ons terecht voor vrachtwagentje waar u met een normaal rijbewijs B op mag rijden. Deze beschikt over een handige laadklep waardoor u de lading dus makkelijk kan inladen. 

Extra’s 

Wanneer u bij ons een busje huurt voor de wintersport zorgen wij voor de sneeuwkettingen. Uiteraard is het voertuig dan ook voorzien van winterbanden. U dient zelf te zorgen voor een reisverzekering incl. voertuigdekking. De verzekerde dient namelijk bij pechgevallen in het buitenland zelf bij het voertuig aanwezig te zijn om in aanmerking te komen voor repatriering van het voertuig en vervangend vervoer voor de inzittenden.

Legitimatie 

Voor vertrek dient u zich te kunnen legitimeren middels een geldig rijbewijs of paspoort. 

Prijzen 

Prijzen kunt u bij ons aanvragen via telefoonnummer 0512-331333.
Onze tarieven zijn INCLUSIEF een tank brandstof. 

Verzekering 

Onze huurauto’s zijn all-risk verzekerd. Bovendien betaalt u voor de inzittendenverzekering helemaal niets extra.
Er geldt een eigen risico per niet-verhaalbaar schadegeval vanaf € 190,- per gebeurtenis. Indien u korter dan 1 jaar uw rijbewijs heeft of als u nog niet de leeftijd van 21 jaar hebt bereikt, dan heeft u een verhoogd eigen risico van € 300,- per niet-verhaalbaar schadegeval. 

Buitenland 

Wanneer u met de auto naar het buitenland gaat, dan dient u dit vooraf bij ons te melden. U ontvangt dan, naast het originele kentekenbewijs, ook de groene kaart ingeval van calamiteiten in het buitenland. Daarnaast bent u verplicht een goede reisverzekering  inclusief voertuigdekking, inzittendenverzekering en vervangend vervoer af te sluiten,  dit kan namelijk alleen persoonlijk. De verzekerde dient namelijk bij pechgevallen in het buitenland zelf bij het voertuig aanwezig te zijn om in aanmerking te komen voor repatriering van het voertuig en vervangend vervoer voor de inzittenden. Op deze manier kan niets uw vakantie nog bederven. 

Reserveringen kunnen gratis gemaakt worden, eventuele annuleringen zijn kosteloos.