jaar trefwoord  
4 mei 2016
Waaksma neemt cliëntenvervoer Zorggroep Alliade over
7 oktober 2015
Nieuwe luxe midibus in gebruik genomen
24 mei 2015
Taxicentrale Waaksma ook actief op twitter
20 juni 2014
Oranjebussen trekken veel bekijks
14 februari 2013
Elfkroegentocht groot succes
17 augustus 2011
Leerlingenvervoer Noordoost Fryslan uitgevoerd door Waaksma
17 november 2010
Geslaagde jubileumparty Club Q
29 september 2010
Gebak naar alle zorgcentra
28 september 2010
Ziekenvervoer al veertig jaar speerpunt
26 mei 2010
Oranjekoorts weer uitgebroken bij Waaksma

Slechts een klein aantal cliënten krijgt te maken met een nieuwe chauffeur. Zoveel mogelijk chauffeurs van Klomp blijven voor Waaksma rijden, op dezelfde bus en op dezelfde route. Dat zorgt voor continuïteit. Daarnaast heeft Waaksma, net als Alliade, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Waaksma zet zich in om de overgang naar een eventuele nieuwe chauffeur zo soepel mogelijk te laten verlopen door middel van een persoonlijke kennismaking.

Waaksma en Alliade zijn geen onbekenden voor elkaar. Waaksma rijdt al tientallen jaren voor cliënten van met name Talant. Ze hebben bewezen deze opdracht aan te kunnen. De afgelopen jaren reed Waaksma samen met andere onderaannemers al de helft van alle ritten van Alliade. Deze onderaannemers blijven ook voor Waaksma rijden.   

Alliade heeft gesprekken gevoerd met de overnamekandidaat van Klomp, maar uiteindelijk besloten om verder te gaan met Waaksma. Alliade waardeert het dat de chauffeurs van Klomp, ondanks onzekerheid over hun toekomst, de afgelopen weken gewoon hun ritten hebben gereden. Dankzij hun persoonlijke inzet en betrokkenheid hebben onze cliënten tot nu toe weinig last van de vervoersproblemen.